CarePacks velger Digital Assistent fra Simplifai

Vi er glade for å kunne melde at CarePacks har inngått avtale med Simplifai om Digital Assistent. CarePacks selger sunnere snacks til både bedrifts- og privatmarkedet og vil bruke den digitale assistenten som en sentral del av sin kundeservice-funksjon.

Prosjektet starter umiddelbart og assistenten vil ha første dag på jobb i løpet av september.

-CarePacks jobber med teknologier for implementering for å bygge neste generasjons ehandelsplattform i dag. En svært viktig del av dette er Chatbots for kundeservice for å automatisere mest mulig av kundedialogen, både for å kunne skalere raskere, mer rasjonelt og samtidig yte en mer optimal kundeservice, sier Stig Ola Johansen, grunder i CarePacks.

-Vi valgte Simplifai etter å ha testet og evaluert flere av løsningene på markedet i dag. Simplifai ble for oss det opplagte valget da de kan levere en solid løsning tilpasset vårt behov og samtidig være en partner i videre automatisering av vår plattform fremover, for at vi skal nå våre kommersielle målsetninger. 

 

Om CarePacks

CarePacks er en norsk startup, vi har som misjon at vi skal være med å endre hva folk spiser, når vi spiser det og hvor vi kjøper det. For bedre helse, mer produktiv tid og fornøyde ganer.

Carepacks skal ikke redde verden. Men vi vil definitivt redde dagen til norske arbeidstakere og forbrukere.

Derfor bruker vi en ernæringsekspert til å velge ut og sette sammen verdens fremste kvalitetsprodukter. Pakker av mellommåltider og påfyll som smaker godt, og som faktisk er bra for deg.

Slik at du kan gjøre bedre valg, enten du er på farta, på jobben eller godt plassert i sofaen en lørdagskveld.

 

CarePacks.png
Bård MyrstadComment