Kjeldsberg Eiendomsforvalting inngår avtale om chatbot fra Simplifai

Vi er svært glade for å kunne melde at Kjeldsberg Eiendomsforvaltning har inngått avtale med Simplifai om chatbot. Kjeldsberg Eiendomsforvaltning forvalter et hundretalls boligsameier og borettslag i Trøndelag og vil bruke chatboten til å håndtere henvendelser fra sine brukere.

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning har hatt en prototype av Simplifai's Borettslagsbot i drift siden i vinter men ønsker nå å fortsette med en utvidet versjon. Leveranseprosjektet er allerede i gang og chatboten vil være tilgjengelig for brukerne innen fellesferien starter.

Daglig leder Erik Erlien (t.h.) og Elise Otterlei fra Kjeldsberg Eiendomsforvaltning sammen med Bård Myrstad fra Simplifai.

Daglig leder Erik Erlien (t.h.) og Elise Otterlei fra Kjeldsberg Eiendomsforvaltning sammen med Bård Myrstad fra Simplifai.

 

 

Bård MyrstadComment