Simplifai styrker kontoret i Oslo

Simplifai ønsker i dag velkommen to nye kollegaer på kontoret i Oslo, Oda Aase Johnsen og Bharat Mittal.

Oda er en fremoverlent og engasjert dame som i Simplifai går inn i rolle som Business Analyst. Hun vil bli involvert i flere av våre leveranseprosjekter og vil jobbe tett på kundene våre. Oda kommer fra rolle som analytiker i Storebrand Asset Management og har i bunn en master i økonomi og administrasjon fra Copenhagen Business School. 

Bharat er en senior full stack .net utvikler med bakgrunn fra EVRY hvor han blant annet har arbeidet med CRM inn mot banksektoren. Bharat har bred kompetanse på moderne utviklingsteknologier og -metodikk. I Simplifai vil Bharat jobbe både med produktutvikling og i kundeprosjekter.

Vi er veldig glade for at Oda og Bharat har valgt å fortsette sine karrierer sammen med oss.

Bård MyrstadComment