Simplifai etablerer seg i India

Det er med stor glede at vi kan melde at Simplifai har etablert et datterselskap i Pune, India. Selskapet vil fungere som en utvidelse av utviklings- og leveranseavdelingen i Oslo.

-Opprettelsen av selskapet i India er en viktig milepæl for Simplifai. Dette stryker vår egen produktutvikling og vi får en økt fleksibilitiet på bemanningen for leveranser til globale kunder, eksempelvis innen Shipping, sier Administrerende Direktør Bård Myrstad.

Selskapet i India ledes av CEO Nitin Pednekar og COO Vasim Shaikh, begge med lang erfaring fra ledelse av IT miljøer og med tung kompetanse på IT arkitektur og utviklingsmetodikk. Med seg på laget har de allerede fått 6 medarbeidere og forventer å ha 15 - 20 kollegaer ved utgangen av juni.

4O3A1448.JPG

Nitin Pednekar
Nitin har 15 års erfaring fra indisk IT bransje fra selskaper som HSBC Software og BMC Software. Nitin kommer nå fra lederstilling i CT Space Technologies.


Vasim Shaikh
Vasim har 17 års erfaring fra IT og kommer fra Ecotech IT Solutions der hun har ledet et team av spesialister innen Microsoft teknologi. Vasim har sterk erfaring fra blant annet Shipping industien.

Om Simplifai
Simplifai er et norsk teknologi- og rådgivningsselskap som fokuserer effektivisering av arbeidsprosesser igjennom bruk av ny teknologi. Selskapet tilbyr teknologiuavhengige konsulenttjenester og har en portefølje standardiserte løsninger. Selskapet bistår kunder med strategiarbeid, digitaliseringsprosesser, løsningsspesifikasjon, anskaffelser, prosjektplanlegging og implementasjon.

For mer informasjon, kontakt:
Bård Myrstad

Mobil: 415 03 263
E-post: Bard.Myrstad@simplifai.ai

 

Bård MyrstadComment