Simplifai har ansatt Bikash Agrawal som Chief Data Scientist

Bikash har lang erfaring fra arbeid med maskinlæring og blant annet chatbotprodukter. Han kommer nå fra DNV GL hvor han har arbeidet med big data løsninger for flere ulike bransjer. Bikash var i 2016 del av gjengen som startet det Stavangerbaserte chatbotselskapet Boost AI i en tidlig fase.    

Faglig har Bikash sin interesse og største styrker innen prosessering av store datamengder. Han skrev sin PhD oppgave om temaet "Scalable Data Processing and Analytical Approach for Big Data Cloud Platform".    

I Simplifai vil Bikash være ansvarlig for fagområdet Data Science og ha et overordnet ansvar for produktutviklingen relatert til dette området.    

Vi er svært fornøyde med at Bikash valgte Simplifai og gleder oss til han starter hos oss i mai.

Bård MyrstadComment