Imran Tamboli tiltrer som CTO i Simplifai

Imran Tamboli tiltrådde 1. mars som CTO i Simplifai. Tamboli kommer fra stillingen som Lead Architect og Head of Development i Evry hvor han har arbeidet mye inn mot spesielt bank/finans, CRM, forretningsprosesser automatisering og digital markedsføring . I Simplifai vil Imran lede utviklingen av selskapets portefølje av automatiseringsløsninger bygget på kunstig intelligens.  

- Jeg har stor tro på markedet for kombinerte løsninger for automatisering, bygget på moduler fra de store internasjonale leverandørene. Dette er en spennende utfordring for meg personlig og noe jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på, sier Imran Tamboli første dag på jobb.  

- Vi i Simplifai er svært glade for å ha fått Imran med på laget, med hans tekniske innsikt og lederegenskaper. Han vil tilføre oss mye og vil være en nøkkel for produktifiseringen av våre løsninger, sier Bård Myrstad, daglig leder i Simplifai.

Om Simplifai
Simplifai er et norsk teknologi- og rådgivningsselskap som effektiviserer arbeidsplasser gjennom bruk av ny teknologi og kunstig intelligens. Selskapet tilbyr teknologiuavhengig konsulenttjenester og har en portefølje av standardiserte løsninger. Selskapets medarbeidere har bransjekunnskap fra IT, bank/finans, shipping og energisektoren. Selskapet bistår kunder med strategiarbeid, digitalisering av prosesser, løsningsspesifikasjon, anskaffelser, prosjektplanlegging og implementasjon.

20180302_101440655_iOS.jpg

For mer informasjon, kontakt:
Bård Myrstad

Mobil: 415 03 263
E-post: Bard.Myrstad@simplifai.ai

Bård MyrstadComment