Digital assistent fra Simplifai har fått jobb hos Landkreditt

Tidligere i oktober ble den første digitale assistenten hos Landkreditt satt i drift, levert fra Simplifai. Roboten skal arbeide med interne administrative oppgaver og vil få stadig flere oppgaver i løpet av høsten.

Lene Huus-Hansen (ytterst venstre) og Else-Lill Gulbrandsen (ytterst høyre) fra Landkreditt sammen med Oda Aase Johnsen og Hao Wu fra Simplifai under lanseringen.

Lene Huus-Hansen (ytterst venstre) og Else-Lill Gulbrandsen (ytterst høyre) fra Landkreditt sammen med Oda Aase Johnsen og Hao Wu fra Simplifai under lanseringen.

Denne roboten vil føre til økt automatikk i våre interne rutineoppgaver og la våre medarbeidere fokusere på mer verdiskapende oppgaver. Kundene vil merke dette i form av raskere behandling av forespørsler og søknader til banken, sier Einar Storsul, CIO i Landkreditt. 

Vi er glade for å få bidra til å styrke Landkreditts konkurransekraft i et bankmarked i stor endring. Gjennom å automatisere rutineoppgaver ønsker vi å gjøre jobb mer morsomt og å hjelpe våre kunder til å få frigjøre det fulle potensialet i sine ansatte, sier Bård Myrstad, administrerende direktør i Simplifai.


Bård MyrstadComment