Simplifai blir offisiell IBM partner

Simplifai formaliserer samarbeidet med IBM igjennom opptak i IBMs PartnerWorld program.

Tjenester fra IBM Cloud er viktige bestandeler i Simplifais digitale ansatte. Simplifai har lenge hatt et godt samarbeid med den norske organisasjonen til IBM og opptaket i PartnerWorld programmet er en nyttig formalisering av dette. Vi ser på IBM som ledende innen vårt markedssegment og ser et stort potensiale for å bygge flere verdiøkende produkter på deres tjenester, sier Erik Leung, Head of Cognitive Solutions i Simplifai.

Simplifai er et norsk vekstselskap som besitter dyptgående ekspertkompetanse på Watson. Jeg har stor tro på Simplifais konsepter og markedstilnærming. Dette et partnerskap jeg har store forventninger til, sier Frode Langmoen, Technology Executive i IBM

Bård MyrstadComment