AI trainer

I fremtiden vil de fleste arbeidsplasser ha medarbeidere som ikke er mennesker. Disse kan ta over kjedelige oppgaver og hjelpe kollegene til å gjøre en enda bedre jobb. Simplifai skaper slike digitale ansatte ved hjelp av robotikk og kunstig intelligens.

Ved å lage standardiserte AI-komponenter som kan kobles på ulike måter, leverer vi automasjonsløsninger til kunder på en raskere, smartere og enklere måte. Digitale ansatte innen kundeservice, regnskap og lønn er allerede på plass hos selskaper i shipping- og forsikringsbransjen. Nå står nye jobbfunksjoner og bransjer for tur.

Etter oppstarten i 2017 har Simplifai vokst raskt og teller snart 50 ansatte fordelt på Norge, India, Ukraina og Singapore. For å realisere visjonen vår trenger vi enda flere kloke, ambisiøse og innovative hoder.

Vi har flere spennende kundeprosjekter i pipeline og øker nå kapasiteten innen språk og AI-trening.

En AI-trener trener opp chatboter og andre roboter til å forstå språk, i tillegg til å tagge ulike datasett. Vi er på utkikk etter både deltidsansatte og fulltidsansatte AI-trenere. Nevn gjerne i søknaden om du er interessert i deltid eller fulltid.

Om deg:

·       Du må ha norsk som morsmål og være svært god i å formulere deg skriftlig, både norsk og engelsk.

·       Det er ikke behov for teknisk bakgrunn, men interesse for teknologi og kunstig intelligens er et pluss.

Om oss:

·       Vi har kontor sentralt i Oslo, med fine lokaler og god lunsj.

·       Vi er et internasjonalt, sosialt og ambisiøst team, ivrig etter å ønske nye Simplifaiere velkommen.

Bård MyrstadComment