Partner Account Executive

I fremtiden vil de fleste arbeidsplasser ha medarbeidere som ikke er mennesker. Disse kan ta over kjedelige oppgaver og hjelpe kollegene til å gjøre en enda bedre jobb. Simplifai skaper slike digitale ansatte ved hjelp av robotikk og kunstig intelligens.

Ved å lage standardiserte AI-komponenter som kan kobles på ulike måter, leverer vi automasjonsløsninger til kunder på en raskere, smartere og enklere måte. Digitale ansatte innen kundeservice, regnskap og lønn er allerede på plass hos selskaper i shipping- og forsikringsbransjen. Nå står nye jobbfunksjoner og bransjer for tur.

Etter oppstarten i 2017 har Simplifai vokst raskt og teller snart 50 ansatte fordelt på Norge, India, Ukraina og Singapore. For å realisere visjonen vår trenger vi enda flere kloke, ambisiøse og innovative hoder.

Vi har flere spennende løsninger i pipeline og øker nå kapasiteten innen en rekke områder, blant annet partnersalg. Vi søker innovative, løsningsorientert personer, som tenker utenfor boksen for å løse problemstillinger. Dette er en rolle der du får mye ansvar, frihet og utviklingsmuligheter, og ikke minst muligheten til å arbeide med svært spennende konsepter og dyktige kollegaer.

Som ansvarlig for partnere i Simplifai vil du:

 • Være en sterk bidragsyter til vår videre forretningsutvikling og markedsutvikling

 • Levere sterke salgsresultater mot og sammen med våre viktigste salgspartnere

 • Være første bidragsyter til god dialog mellom salg, leveranse og produktutvikling

Faglige egenskaper

 • 5+ års erfaring innen salg og spesielt indirekte partnersalg

 • Sterk forretningsforståelse

 • Evne til å drive deg selv mot avtalte mål og be om hjelp og sparring når de trengs

 • Evne til å skape team med kunde og eget støtteteam

I Simplifai vil du få:

 • Frihet, ansvar, muligheter til å påvirke samfunnet

 • Et hyggelig arbeidsmiljø

 • Arbeide med spennende konsepter for spennende kunder

 • Faglige utfordringer i et teknologilandskap i rask endring

 • Korte beslutningsprosesser

 • Konkurransedyktig lønn med mulighet for eierskap

Send oss noen ord om hvorfor så tar vi en prat om mulighetene.

Bård Myrstad