Systemutvikler med arkitekt / prosjektleder ambisjoner

Simplifai er et IT selskap med spesielt fokus på kunstig intelligens og robotisering av arbeidsprosesser. Kundene våre er innen ulike bransjer og av alle størrelser fra start ups til store, etablerte selskaper. Vi er i sterk vekst og ønsker å styrke oss med 2 systemutviklere i Oslo. I Simplifai vil du få arbeide med moderne teknologi, fremoverlente kunder og engasjerte kollegaer.  

Rollen vil innebære mye kundekontakt og internt et tett samarbeid med våre arkitekter og utviklerne i vårt indiske datterselskap. Rollen passer perfekt for deg som har et 2-3 års erfaring som systemutvikler og som nå ønsker å utvikle deg videre innen arkitektur og prosjektledelse. I enkelte skreddersøm prosjekter vil du kunne arbeide som en klassisk systemutvikler mens du i andre kan ha et mer koordinerende ansvar og være bindeleddet mellom kunde og indiske utviklere. I leveranseprosjekter kan arbeidet med å integrere og tilpasse Simplifais produkter til kundens øvrige IT arkitektur være hovedfokus. Teknologier vi arbeider med inkluderer blant annet .net, IBM Watson, Azure, UiPath, TensorFlow, R, Python, js, progressive web apps.  

Vi er fortsatt et lite selskap så du vil involveres i mange ulike prosjekter og få en variert arbeidshverdag. Det er med andre ord viktig at du er positiv av natur, fleksibel og at du trives like godt ute hos kunde som in-house utvikler i interne prosjekter. Du må snakke godt norsk. 

Hvis du ikke helt passer den tekniske delen av profilen men likevel ønsker å jobbe med oss, ta kontakt så tar vi en prat om mulighetene.